Meteen naar de inhoud

Online shows

Live online voorstellingen

Er zijn situaties te bedenken waarbij je graag een superleuk vlooiencircus op jouw locatie zou willen hebben, maar dat het simpelweg niet haalbaar is vanwege bijvoorbeeld covid-19 (of een andere reden). Alhoewel wij geheel corona-proof kunnen spelen, hebben we nu ook streaming mogelijkheden: digitaal theater!

Vlooientheater op jouw locatie, maar dan digitaal.

Wij spelen onze show in onze circusstudio. Precies dezelfde show als die je normaal gesproken op jouw locatie zou krijgen. De show is, via een geheime link, voor jullie te bekijken.

Zo kunnen de verschillende groepen op de basisschool in hun eigen klas via het digibord, tv of computer de voorstelling bekijken. Instellingen en bedrijven kunnen de link verspreiden onder hun werknemers of locaties. Overal waar een internetverbinding is kan de voorstelling worden bekeken.

Vanzelfsprekend nog steeds live en interactief!

Het vlooiencircus is realtime (live), en wordt enkel voor jullie gespeeld. Indien gewenst kunnen de toeschouwers reageren met geluid en/of bewegingen zoals zwaaien en knikken. Hierdoor blijven de shows interactief.

Haarscherp en glashelder

Dankzij onze 4k camera en uitstekende microfoons zijn we haarfijn te zien en spat zuiver te beluisteren.

Wat heb je nodig?

Naast een computer met goede internetverbinding enkel een (gratis) streamingsoftwareprogramma zoals Zoom, Google hangouts, Skype enzovoort.

Supermakkelijk!

Geen tijd of zin om te verdiepen in de benodigde streamingsoftware? Geen probleem! We kunnen ook via YouTube een live of ‘semi’-live show verzorgen. Zeer eenvoudig en plezier gegarandeerd!

Indien nodig eenvoudige hulp via video.

Lukt er iets niet? Je krijgt een instructie video waarop eenvoudig wordt uitgelegd hoe één en ander werkt. Je kunt zo ruim van te voren helemaal klaar staan voor de vlekkeloze voorstelling van ons vlooientheater.

Het Vlooiencircus speelt live online voorstellingen.
Het Vlooiencircus speelt semi-live online voorstellingen.